Improving Crop Productivity in Sustainable Agriculture

Группа авторов. Improving Crop Productivity in Sustainable Agriculture
Группа авторов. Improving Crop Productivity in Sustainable Agriculture
2.55 из 5, отдано 22 голосов
An up-to-date overview of current progress in improving crop quality and quantity using modern methods. With a particular emphasis on genetic engineering, this text focusses on crop improvement under adverse conditions, paying special attention to such staple crops as rice, maize, and pulses. It includes an excellent mix of specific examples, such as the creation of nutritionally-fortified rice and a discussion of the political and economic implications of genetically engineered food. The result is a must-have hands-on guide, ideally suited for the biotech and agro industries.
  • Категория: общая биология
  • Правообладатель: John Wiley & Sons Limited
  • Возрастное ограничение: 0+
  • ISBN: 9783527665181
  • Легальная стоимость: 16984.96 руб.

Читать книгу «Improving Crop Productivity in Sustainable Agriculture» онлайн:

Комментарии ():

Вам также может понравиться:

Оставайтесь на связи

Будьте в курсе новостей о выходящих книгах, подпишитесь на нашу еженедельную рассылку:
© 2011-2024. Your Lib. All Rights Reserved.