Membranes for Food Applications

Группа авторов. Membranes for Food Applications
Группа авторов. Membranes for Food Applications
3.1 из 5, отдано 13 голосов
Edited by an internationally recognized leader in the field, this third volume in the series represents the complete reference to membrane processes in the food industry. The handbook adopts a highly practical approach to this hot topic, combining the hands-on experience of the expert authors involved. They provide chapters devoted to such varied applications as dairy fractionation, electrodialysis, pressure-driven membrane processes in alcoholic beverages, membrane emulsification, contactors and bioreactors, as well as membranes for food packaging.
  • Категория: химия полимеров
  • Правообладатель: John Wiley & Sons Limited
  • Возрастное ограничение: 0+
  • ISBN: 9783527631391
  • Легальная стоимость: 18609.45 руб.

Читать книгу «Membranes for Food Applications» онлайн:

Комментарии ():

Вам также может понравиться:

Оставайтесь на связи

Будьте в курсе новостей о выходящих книгах, подпишитесь на нашу еженедельную рассылку:
© 2011-2024. Your Lib. All Rights Reserved.